Privatlivspolitik

Trin 3: I gang med at skrive

Så er du faktisk klar til at skrive dit første indlæg – og dog. Har du aldrig brugt WordPress før, vil jeg anbefale dig at udforske det lidt.

Det første du skal gøre er at logge ind i administrationen (admin) af din blog. Du finder admin ved at tilgå undermappen ‘wp-admin’, altså f.eks. www.ditdomæne.dk/wp-admin – du skal naturligvis udskifte ‘ditdomæne.dk’ med dit eget domæne. Når du er kommet ind i wp-admin, skal du logge ind med brugernavn og kodeord som du har valgt under ‘1-click installation’.

Login-siden skulle gerne ligne noget ala nedenstående.

Log ind i WordPress

Du er nu logget ind i admin, styrehuset i din blog. Jeg synes lige du skal bruge 5 minutters tid på at snuse rundt, klik lidt rundt i de forskellige menupunkter, så længe du kun klikker på menupunkterne, kan du umuligt gøre noget forkert.

Er du klar til at skrive dit første indlæg? Klik på menupunkter ‘indlæg’ og derefter på ‘tilføj nyt’. Nu kan du sikkert godt selv finde ud af resten, for WordPress er bare super brugervenligt, så der er næsten ikke noget at tage fejl af.

Du behøver ikke gøre dig de dybe tanker om hvad du skal skrive i dit første indlæg, du kan bare slette det igen efterfølgende. Så lav et par indlæg og lær WordPress bedre at kende. Skriv en overskrift til dit indlæg, skriv en tekst i boksen, lav et link, indsæt et billede og klik på knappen udgiv. Der kommer nu et link frem, så du kan se dit indlæg, prøv at klik på det.

Er det ikke fedt? Nu virker din blog – tillykke !!

« Tilbage til trin 2

Har du nogen spørgsmål til trin 3, eller blot mere generelle spørgsmål, så kan du stille dine spørgsmål på denne side - klik her.