Privatlivspolitik

Trin 2: WordPress installation

Nu skal vi have installeret en blog på dit webhotel - og bare rolig, det tager ikke andet end ganske få minutter.

WordPress er et blogsystem, det er det som får det hele til at virke. Der findes andre systemer end WordPress, men der er ingen der er ligeså gode som WordPress, så derfor vil jeg naturligvis ikke anbefale dig at bruge andet.

Som en lille sidebemærkning, kan jeg nævne, at både LavDinEgenBlog.dk og Womenswall.dk kører på WordPress – og det fungerer (som du jo kan se) super godt.

Det er super let, at installere en WordPress blog - og det er i særlig grad let hos UnoEuro, hvor de har en funktion de kalder "1-click" som gør det legende let at installere WordPress på dit webhotel.

Herunder finder du 3 billeder som beskriver hvordan du installere WordPress hos UnoEuro. Kig efter de røde pile på billederne og læs i øvrigt beskrivelsen under hvert billede - så skulle der ikke gå mange minutter før du har installeret din blog.

WordPress installation - trin 1
  • Du skal logge ind i kontrolpanelet hos UnoEuro, loginoplysninger har du modtaget på mail ifm. din bestilling af webhotel.
  • Find menupunktet '1-Click' (se rød pil på billedet herover) og klik på det.
WordPress installation - trin 2
  • På '1-Click'-siden har du mulighed for at installere 8 forskellige systemer.
  • Du klikker på knappen 'Vælg' ud for WordPress.
WordPress installation - trin 3
  • På denne side skal du bl.a. vælge dine loginoplysninger til din blog. Du vil til enhver tid kunne ændre disse loginoplysninger.
  • I 'Adresse' skal du sørge for dit domæne er valgt. Ønsker du at installere din blog i en undermappe, f.eks. min-blog.dk/blog/, så skriver du 'blog' i det tomme felt til højre for domænet.
  • 'Tabel præfiks' og 'Slet data' lader du stå tom, det er ikke nødvendigt at pille ved, når der er tale om et helt nyt webhotel.
  • Indtast brugernavn, kodeord, e-mail, sidens navn og vælg dit ønskede sprog til bloggen - altsammen vil du kunne ændre senere, dog anbefaler jeg, at du vælger det rette sprog fra start, da det kan være besværligt at ændre senere.
  • Klik på knappen 'Installer nu'.

Tillykke. Du har nu fået installeret din WordPress blog, nu er du klar til at skrive dit første indlæg - mere om det i trin 3.

« Tilbage til trin 1Videre til trin 3 »

Har du nogen spørgsmål til trin 2, eller blot mere generelle spørgsmål, så kan du stille dine spørgsmål på denne side - klik her.